Vesityökorttikoulutus Mieslahti 29.07.2020

Koulutus järjestetään: 29.07.2020 klo 08:00 - 16:00
Paikka: Kainuun opisto, Tahvintie 4, 88380 Mieslahti
Hinta: 250,00 euroa (+ ALV 24%)

Varaa kurssi tästä

Kurssin kuvaus

Kurssin lisätiedot

Talousvettä toimittavassa laitoksessa, uimahalleissa ja kylpylöissä tai vastaavissa työskentelevällä, talous- tai allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä henkilöllä on oltava riittävät perustiedot mm. mikrobiologiasta ja kemiasta, puhdistustekniikasta, hygieniasta, käyttötarkkailusta ja lainsäädännöstä. Riittävistä perustiedoista on säädetty sosiaali- ja terveysministeriön asetuksilla (1350/2006 ja 1351/2006). Vesityökortti on voimassa viisi vuotta kortin antopäivästä, joka on sama kuin testauspäivä. Viiden vuoden kuluttua testi pitää suorittaa uudelleen. Toiminnanharjoittajan on pidettävä kirjaa laitoksessa työskentelevien osaamisesta ja esitettävä nämä tiedot pyydettäessä kunnan terveydensuojeluviranomaiselle.

Ammattipätevyys on mahdollista suorittaa.

Varaa kurssi tästä