Ennakoiva ajo EAK (Alertum) Tampere 08.06.2022


Koulutus järjestetään: 08.06.2022 klo 08:00 - 15:00
Paikka: Ravintola Kokkipoika, Antti Possin Kuja 1, 33400 Tampere
Hinta: 99,00 euroa (+ ALV 24%)

Varaa kurssi tästä

Kurssin kuvaus

Ennakoiva ajaminen on ammattikuljettajan jatkokoulutuksen ainoa pakollinen koulutus. Koulutus pidetään koulutusohjelman “Ennakoiva ajaminen – Pidä pelivaraa” -mukaisesti.

Kurssi on tarkoitettu kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksen tarvitseville ammattikuljettajille.

Kurssin lisätiedot

Koulutus on koulutusohjelman “Ennakoiva ajaminen – Pidä pelivaraa” -mukainen. Koulutus pidetään luokkaopetuksena, jota täydennetään keskusteluilla, ryhmätöillä ja harjoituksilla. Koulutukseen ei sisälly käytännön ajoharjoittelua.

Koulutuksen rakentuu seuraavasti
Ennakoivan ajon kurssi on tarkoitettu kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksen tarvitseville ammattikuljettajille.

Kuorma- ja linja-auton kuljettamista koskeva lainsäädäntö edellyttää ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuljettajalta ammattipätevyyttä. Ammattipätevyyden ylläpitäminen vaatii kuljettajalta viiden vuoden aikana 35 tuntia jatkokoulutusta, joka voidaan suorittaa jaksoina. Ainoa pakollinen aihe jatkokoulutuksessa on ennakoivan ja ympäristöystävällisen ajon koulutus (7 tuntia).

Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin ja kahvituksen.

Ammattipätevyys on mahdollista suorittaa.

Varaa kurssi tästä